Здравейте, колеги! От около месец насам, сутрин като запаля колата започва едно странно виене отпред под капака. Като завъртя волана виенето се усилва, но след около минута две изчезва тотално до следващото палене на студено. Имате ли идея каква е причината за досадния шум? Предварително благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странно виене от кормилната уредба
Collapse
X
-
Маслото в хидро усилвателя проблема предполагам. На Рендето го имахме същия проблем при студено. Сменихме маслото - то беше и позагубило... и всичко се оправи. Явно маслото не беше сменяно никога и беше загубило качествата си..Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive
Comment
-
Не е само от качествата,но и ако му спадне малко нивото става ад!При мен имам спукан мъркуч до колкото знам за високо налягане,намира се от лявата страна точно над рейката и така като гледам смяната му е доста трудоемка!Колега огледай си и ти колата от долу да нямаш течове от системата,и провери нивото на маслото!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Колега, и при мен така се получава и то само зимата. Губи и на 2 - 3 дни доливам по малко явно маркучите се стягат от студа ако имаш възможност погледни ги аз преди не виждах да тече или капе, но онзи ден забелязах масло по асфалта. Остава само да видя от къде е, а и ми се струва , че маслото май е гъстичко и зимата си вият хидравлиците докато позагрее малко.
Comment
-
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщениезимата си вият хидравлиците докато позагрее малко.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlastf Покажи съобщениеDEXRON II или III се долива. Ако се долее DEXRON III на система с DEXRON II проблем ли е ?
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщениеКолега, и при мен така се получава и то само зимата. Губи и на 2 - 3 дни доливам по малко явно маркучите се стягат от студа ако имаш възможност погледни ги аз преди не виждах да тече или капе, но онзи ден забелязах масло по асфалта. Остава само да видя от къде е, а и ми се струва , че маслото май е гъстичко и зимата си вият хидравлиците докато позагрее малко.
Първоначално публикувано от jinkata Покажи съобщениеКолеги, благодаря ви за съдействието. Наистина проблема се оказа в спадналото ниво на маслото за хидравликата. Днес вече всичко е точно. Благодаря!Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment